Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Με εμπιστοσύνη στην κρίση των Κρητών του Λεκανοπεδίου Συνεχίζουμε


Με εμπιστοσύνη στην κρίση των Κρητών του Λεκανοπεδίου Συνεχίζουμε

Υποψήφιος Πρόεδρος Στέλιος Παλάσσαρος

Εκλογές Παγκρητίου 2018
Δελτίο Τύπου Αθήνα 6/11/2018

Την Κυριακή 4/11/2018 πραγματοποιήθηκε η απολογιστική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Παγκρητίου Ενώσεως. Η ΓΣ κατέδειξε αυτό που υπολογίζαμε ως συνδυασμός. Μια σειρά απαράδεκτων μεθοδεύσεων, προκειμένου να στηθεί μια εικονική πλειοψηφία στη ΓΣ υπέρ της απερχόμενης διοίκησης.

Δεν θα αναφερθούμε στα γεγονότα, καθώς στην παρούσα φάση δεν έχουν πλέον σημασία. Σημειώνουμε ότι μεθοδεύτηκε ένα «όργιο» αντιδεοντολογικών, αντικαταστατικών και αντιδημοκρατικών ενεργειών προκειμένου να μεθοδευτεί ο αποκλεισμός του συνδυασμού «Παγκρήτιος Αναγέννηση» από κάθε διαδικασία μέχρι και τη διεξαγωγή των εκλογών.

Αποκορύφωμα της μεθόδευσης, από πλευράς της απερχόμενης διοίκησης του κ. Μαριδάκη, η διενέργεια των εκλογών με αποκλειστικές δικές τους (100%) εφορευτικές επιτροπές (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπής και Επιτροπές των επιμέρους εκλογικών τμημάτων).
Η δημοκρατική παράδοση της Παγκρητίου για συναινετικές – διαφανείς διαδικασίες στις εκλογές καταγράφηκε στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους» από την απερχόμενη μονοπαραταξιακή διοίκηση του Μαριδάκη.

Η ιστορία της Παγκρητίου με τις θεσμικά και ηθικά κατοχυρωμένες πάγιες διαδικασίες, σε όλες τις προηγούμενες εκλογές, να είναι ισομερείς οι εφορευτικές επιτροπές, με τη συμμετοχή όλων των συνδυασμών και ο επικεφαλής της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής να είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής, διαγράφηκε από την απερχόμενη διοίκηση. Τη θέση των δημοκρατικών διαδικασιών πήρε η δικτατορικού τύπου λογική του «αποφασίζω και διατάσσω», γιατί έχω «στήσει» τη ΓΣ που θα λάβει τη σχετική απόφαση.

Για την ακρίβεια όπως το διατύπωσε ο κ. Μαριδάκης προς τον εκπρόσωπο του συνδυασμού μας, όταν διαμαρτυρόμενος αναφέρθηκε στην ιστορική παράδοση κοινών εφορευτικών επιτροπών, η διαδικασία τώρα αλλάζει «γιατί έτσι γουστάρω εγώ». Μια άποψη απύθμενου θράσους και ύβρεως απέναντι στην ιστορία της Παγκρητίου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ως Συνδυασμός καταγγείλαμε τις αντιδημοκρατικές αντιδεοντολογικές μεθοδεύσεις του συνδυασμού του κ. Μαριδάκη και αποχωρήσαμε από τη ΓΣ καθώς δεν ήταν δυνατόν να συμπράξουμε σε τέτοιες διαδικασίες.

Ο Συνδυασμός Παγκρήτιος Αναγέννηση σε ολομέλεια την 5/11/2018 συζήτησε τη διαμορφούμενη κατάσταση και κατάληξε στις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις του συνδυασμού του κ. Μαριδάκη ο οποίος, αξιοποιώντας το γεγονός ότι αποτελεί την απελθούσα μονοπαραταξιακή διοίκηση, γενικά διαμόρφωσε – μεθόδευσε διαδικασίες αδιαφάνειας των εκλογών και αποκλεισμού του συνδυασμού μας από κάθε αναγκαία πληροφόρηση, φθάνοντας ακόμα και στο σημείο με «στημένες» διαδικασίες ΓΣ να αποκλείσει τη συμμετοχή του από τις εφορευτικές επιτροπές.

2. Η πρακτική αυτή αποτελεί ντροπή για την ιστορία της Παγκρητίου και δεν βαρύνει μόνο τον συνδυασμό του κ. Μαριδάκη αλλά και όλους όσους συμπράττουν από διάφορες θέσεις στην υλοποίηση αυτών των διαδικασιών.

3. Ο συνδυασμός «Παγκρήτιος Αναγέννηση» με υποψήφιο πρόεδρο το Στέλιο Παλάσσαρο, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στα δημοκρατικά αισθήματα των Κρητών του Λεκανοπεδίου της Αττικής, θα συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και θα είναι ο νικητής των εκλογών, για την Αναγέννηση της Παγκρητίου.

4. Ο συνδυασμός Παγκρήτιος Αναγέννηση με πνεύμα συγκρητισμού καλεί τους Κρήτες της Αττικής να δώσουν ένα τέλος στις μεθοδεύσεις Μαριδάκη & Σία με τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές. Μόνο η μαζική συμμετοχή θα περιθωριοποιήσει την μειοψηφία αυτών που λειτουργούν με τη «λογική» «γιατί έτσι γουστάρω».

5. Η απαξίωση, η ανυποληψία, ο «κατήφορος» στον οποίο έχουν οδηγήσει την Παγκρήτιο ο κ. Μαριδάκης και η παρέα του πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Θα τον σταματήσουν οι Κρήτες της Αττικής την 18/11/2018 με την μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές.
Όλοι στις κάλπες την 18/11/2018, να δώσουμε το παρόν για την Αναγέννηση της Παγκρητίου.

Συνδυασμός «Παγκρήτιος Αναγέννηση»
Το Γραφείο Τύπου

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας