Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Γιαννακάκης Αντώνιος


gianakakis 1

Γιαννακάκης Αντώνιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ΚΡΗΤΗ στο Τυμπάκι Ηρακλείου και συνεχίζει μέχρι σήμερα να έχει συχνή επαφή με τη γενέτειρα του, την οποία επισκέπτεται κάθε φορά που το επιτρέπουν οι οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις του.

Επειδή πιστεύει ότι η ΚΡΗΤΗ είναι τόπος που αξίζει να ζεις και να δραστηριοποιείσαι, παρακολουθεί από κοντά και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της περιοχής του και συμπαραστέκεται όταν χρειάζεται, με τη συμμετοχή του για τη λύση των διαφόρων προβλημάτων.

Τελείωσε το Γυμνάσιο – Λύκειο Πόμπιας, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην αθήνα και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. Είναι παντρεμένος με την τραπεζικό Άννα Κυδωνάκη από το Τυμπάκι και έχουν δύο παιδιά. Εργάστηκε στον Ο.Λ.Π ως διοικητικός υπάλληλος και συνταξιοδοοτήθηκε με το βαθμό του Επιθεωρητή.

Κατά τη πολύχρονη ενασχόληση του με τα κοινά έχει αναπτύξει σημαντική συμμετοχική δραστηριότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων:
•Αιρετός Περιφερειακός Σύμβουλος – Εντεταλμένος Διοικητικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Αττικής.
•Μέλος του Δ. Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως
•Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής
•Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών ''Το Τυμπάκι''
•Ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ. Σ. της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας ''Η Κρήτη''
•Ιδρυτής και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Γλυφάδας ''ΑΙΞΩΝΗ''

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ

Στις 18 Νοεμβρίου θα αναδείξουμε τη Νέα Διοίκηση της Παγκρητίου Ενώσεως για την περίοδο 2018 -2021. Η Παγκρήτια Ένωση είναι το μεγαλύτερο και ιστορικότερο Σωματείο της ΚΡΗΤΗΣ στην Αττική, με μεγάλη προσφορά στην Κρήτη και την πατρίδα γενικότερα και με πλούσια κοινωνική συμβολή.

Συμμετέχω ως υποψήφιος στο Νομό Ηρακλείου, στηρίζοντας τον άξιο Κρητικό Υποψήφιο Πρόεδρο ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΛΑΣΑΡΟ, πιστεύοντας ότι μπορώ να αξιοποιήσω θετικά την εμπειρία της θητείας μου στο Δ. Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως και άλλων Κρητικών Σωματείων, αλλά και της συνεχούς και πολύχρονης συμμετοχής μου στα κοινά και να συμβάλλω και εγώ στην επιτυχία των στόχων μας.

Για μια Παγκρήτιο Ένωση που θα ακτινοβολεί από Κρητική Παράδοση, Κρητικό Πολιτισμό
Για μια καινούργια πορεία με κοινή προσπάθεια

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας