Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Καμπουράκη Αργυρώ (Αργυρένια)


kamporaki argireniaΚαμπουράκη Αργυρώ 
γεννημένη στην Αθήνα στις 2/08/1973, κάτοικος Γλυφάδας, καταγωγή από το Ρουφά, Μεσσαράς, στο Ηράκλειο. Έχω γιό 22 χρονών, ο οποίος έχει σπουδάσει πληροφορική και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του στη Σουηδία. Η κόρη μου, 19 χρονών σπουδάζει στο Deeree College Διοίκηση Τουριστικών Και Ξενοδοχειακών Μονάδων.
Φοίτησα από το Δημοτικό ως το Λύκειο στη Γλυφάδα, με κατεύθυνση Ιατρική. Στη Σόφια πήγα στην Ιατρική Ακαδημία την οποία δεν ολοκλήρωσα λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεων του πρώην συζύγου, όπου έπρεπε να μεταβούμε στη Συρία, τον τόπο καταγωγής του. Εκεί μείναμε από το 1994 ως το 1999, όπου έμαθα να μιλώ και να γράφω τα αραβικά. Από το 2000 ως το 2004 εργάστηκα ως βοηθός διευθυντή σε αραβική πολυεθνική εταιρία και σε πόστο υπευθύνου πιστοποίησης ποιότητας σε εταιρία στη Γλυφάδα. Από το 2004 ως το 2013 ανοίξαμε εταιρία εμπορίας πετρωμάτων και άλλων οικοδομικών υλικών από τη Συρία, η οποία είχε εξαιρετική επιτυχία, αλλά λόγω πολέμου και άλλων αιτιών την κλείσαμε. Κατόπιν, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στον τομέα του Marketing & Branding, όπως επίσης και της Εκτιμητικής Ακινήτων, στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκτοτε εργάζομαι σε εταιρία οπτικοακουστικών συστημάτων, στον τομέα του marketing, της διαχείρισης και της οργάνωσης των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει η εταιρία. Επίσης, ασχολούμαι με τα μεσιτικά. Μιλώ άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Βουλγάρικα, Αραβικά, λίγα Ρώσικα, και ελάχιστα Γερμανικά. Χειρίζομαι υπολογιστές (Windows-Word, Excel, Power Point και Internet).
Η σχέση μου με τον τόπο καταγωγής μου, είναι σχέση λατρείας. Από μικρή, όλα μου τα καλοκαίρια επεδίωκα να βρίσκομαι στη Κρήτη. Μεγαλώνοντας, από τη μία, η αγάπη μου για το κρητικό στοιχείο, και από την άλλη η ενασχόλησή μου με την οπτικοακουστική κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων κρητικών συλλόγων, καθώς και η δεύτερη διετής θητεία μου ως έφορος αρχικά και κατόπιν ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στην Ένωση Κρητών Γλυφάδας, με κατέστησε ικανή ώστε να γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κρητικά σωματεία, τα οποία και είναι ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας με την κρητική παράδοση, για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός της αγαπημένης μας Κρήτης.
Θεωρώ ότι η Παγκρήτιος είναι ένα πολύτιμο όργανο, το οποίο αφορά όλους τους Κρητικούς και ιδιαίτερα την νεολαία μας. Πιστεύω ακράδαντα, ότι ο ρόλος της είναι ιδιαιτέρως σημαντικός, όχι μόνο στο να διαδώσει και να διασώσει την κρητική κουλτούρα στα πέρατα της γης, αλλά επίσης, στο να παίξει ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας, λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης στα κοινωνικοοικονομικοπολιτικά δρώμενα της πατρίδος μας.
Είναι ευχής έργον, να μπορούμε όλοι να προσθέσουμε ένα λιθαράκι σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.
Με εκτίμηση,
Καμπουράκη Αργυρώ
Τηλ.Επικοιν.: 6982872320
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας