Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Μακριδάκης Θεόδωρος


MAKRYDAKIS TIEEOTOROS 2

Θοδωρής Μακριδάκης

Οικονομολόγος / Υποψήφιος Διδάκτωρ

Γεννήθηκα το 1985 και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης μέχρι 18 ετών. Η καταγωγή μου είναι από τις Αμουργέλλες Μονοφατσίου.

Στη συνέχεια σπούδασα Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην Οργάνωση & Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Από το 2014 είμαι υποψήφιος διδάκτωρας στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς με 2 επιστημονικά άρθρα δημοσιευμένα και 2 working paper.

Παράλληλα εργάζομαι στην Αγία Παρασκευή ως οικονομολόγος εδώ και 10 χρόνια. Επιπρόσθετα, έχω 5ετή εμπειρία στην Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων και στη Διαχείριση Έργων σε σημαντικά project όπως ΕΣΠΑ και διάφορα άλλα ευρωπαϊκά και διεθνή.

Από το 2003 ασχολούμαι με τα κρητικά πολιτιστικά δρώμενα κυρίως στο φοιτητικό κίνημα ως πρόεδρος στο Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Πειραιά αλλά και ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του.

Το 2010 ήμουν ξανά υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου στις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως με τον κ. Στέλιο Παλάσσαρο. Με εμπιστεύτηκε για την αναγέννηση της κρητικής νεολαίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής που έχει μείνει αδρανής για πολλά χρόνια και με τιμά πάλι η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Συμμετέχουμε στις Εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως,
Στηρίζουμε ΝΕΟΛΑΙΑ!!!

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας