Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Σπανάκη - Δουκιαντζακη Χρυσή


SPANAKI XRISI 3

Σπανάκη – Δουκιαντζάκη Χρυσή
Συζ. Αντωνίου Δουκιαντζάκη
Αξιωματικός ΕΛ-ΑΣ ε.α

Γιατί συμμετέχω στις εκλογές για Νέα Διοίκηση στην Παγκρήτιο:

Σήμερα, με το βλέμμα, όχι στις επόμενες εκλογές, αλλά στις επόμενες γενεές, συμμετέχω για την εκλογή Νέας Διοίκησης στην Παγκρήτιο, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στις νεότερες γενιές, ότι παραλάβαμε από τους παλιότερους σε σχέση με την σπουδαία πολιτιστική παράδοση της Κρήτης.
Η Παγκρήτιος, είναι ο φορέας που ενσαρκώνει «πεδίον δόξης λαμπρό». Είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας για την περιφρούρηση της παράδοσης.
Είναι ο θεσμικός εκπρόσωπος όλων των Κρητικών, που ζουν και δημιουργούν στην Αττική και έχει έναν σπουδαίο ρόλο να παίξει, ιδιαίτερα σήμερα την περίοδο της κρίσης.
Βασικός σκοπός, με βάση το καταστατικό, είναι η προαγωγή και η προάσπιση των συμφερόντων της Κρήτης και των κρητικών που κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, οικονομικών, παραγωγικών, επιχειρηματικών και συμφερόντων που αφορούν στη δημιουργία συνθηκών ασφάλισης υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.  Με βάση, λοιπόν, την εμπειρία και τη γνώση, αλλά και το πάθος μου για την Κρήτη και τοη σπουδαίας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, θέλω και μπορώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου η Πακρήτιος Ένωση, να ξαναγίνει ο πόλος συσπείρωσης των Κρητικών της Αττικής και να αποκτήσει την χαμένη της αίγλη στη συνείδηση της κρητικής παροικίας προκειμένου να αναδειχτεί και πάλι η κορυφαία οργάνωση των συμπατριωτών μας.

Γιατί απλά θα δουλέψουμε, Με Πάθος για την Κρήτη

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και μεγάλωσα στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου Λασιθίου.
Είμαι κάτοχος πτυχίου, Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του ΕΑΠ ,της Σχολής ΔΙΔΑΧΗ ΕΠΕ DIDACTA. των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) .
΄Εχω άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ.
Στην διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής, έχω εργασθεί σε διάφορες θέσεις, υψηλής ευθύνης, στην Βουλή των Ελλήνων, Προέδρου Κυβέρνησης κ.α.
Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Δουκιαντζάκη, Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας και μητέρα δύο παιδιών, του Μανώλη (Χημικός Μηχανικός) και του Γιάννη (Πολιτικός Μηχανικός).
Εδώ και τριάντα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά και ιδιαίτερα με το Κρητικό Πολιτιστικό κίνημα στην Αττική, το οποίο έχω υπηρετήσει και συγκεκριμένα:
- Αντιπρόεδρος και Επόπτης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.
- Μέλος ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως
- Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Λασιθιωτών <<Ο ΔΙΚΤΑΙΟΣ>>
- Υπεύθυνη έκδοσης της εφημερίδας << Η ΔΙΚΤΗ >>
Σας ευχαριστώ.

 

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας