Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Αγγελάκης Νίκος


Aggelakis nikos

Ο Νίκος Αγγελάκης γεννήθηκε στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου το 1972, γιος του Νίκου Αγγελάκη και της Παγώνας Αγγελάκη, το γένος Βρανά από τον Καλλικράτη Σφακίων. Μέλος πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας. έζησε τα παιδικά του χρόνια στη γενέτειρά του όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο ενώ τα εφηβικά του χρόνια τα έζησε στα Σφακιά, όπου και ολοκλήρωσε τη Μέση εκπαίδευση. Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο όπου φοίτησε στην Τεχνική Σχολή των Περιβολίων, εργαζόμενος ταυτόχρονα στον τουριστικό τομέα.

Από το 1994 δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, ως υπεύθυνος πωλήσεων στη διαφημιστική εταιρεία Eva Advertising. Το 1996 δημιουργεί την δική του διαφημιστική εταιρεία ACP.gr (Advertising Communication Project) με αντικείμενο την προβολή επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Το 2014 μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα, όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται με επιτυχία μέσω της ACP.gr Advertising στο χώρο των διαφημιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, με εξειδίκευση στην ένδυση, ψηφιακή εκτύπωση και επιχειρηματικά δώρα . Την ιδία εποχή δημιουργεί την ενημερωτική, επιχειρηματική, και πολιτιστική πύλη των νοτίων προαστίων NotosNet.gr

Στην επαγγελματική του πορεία, διακρίνεται για την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, όπως η έκδοση για πρώτη φορά το 2002, ολοκληρωμένου Οδηγού Αγοράς για το Νομό Ρεθύμνης. Πρωτοποριακό βήμα αποτελεί και η δημιουργία, το 2001 για πρώτη φορά στην Κρήτη, ενημερωτικής ιστοσελίδας με αντικείμενο το διαφημιστικό δώρο. Παράλληλα, το 2002 είναι ανάμεσα στους 3 πρώτους στην Κρήτη που δημιουργεί Ενημερωτική πύλη, την RethymnoGuide.gr, με νέα από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο Νίκος Αγγελάκης έχει υπάρξει υποψήφιος σε Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές στο Ρέθυμνο. Έχει διατελέσει, για 8 συναπτά έτη, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και προβολής. Παράλληλα έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) για 2 χρόνια, εκπροσωπώντας την, με τις γνώσεις και τις ικανότητές του, στα συμβούλια της ΕΣΕΕ.

Άλλος σημαντικός τομέας της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων & συναυλιών, με κορυφαία την Cretan Beauty Artists Contest Festival 2013 - ολοκληρωμένη Έκθεση προϊόντων ομορφιάς με παράλληλα σεμινάρια και διαγωνισμούς - που έγινε πρώτη φορά στην Κρήτη με τεραστία επιτυχία,. Εξίσου επιτυχημένες και σημαντικές ήταν η Συναυλία- Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη από τις «Φωνές του Νότου» το 2015 στη Βάρκιζα, η Συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό, και Πρόσφατα η Συναυλία με τον Mάνο Πυροβολάκη

Τα τελευταία 2 χρόνια, ως κάτοικος Βούλας, δραστηριοποιείται και στην τοπική Ένωση Κρητών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ως μέλος του Δ.Σ. και ειδικότερα από τη θέση του Γεν.Γραμματέα.

Ακόμα είναι μέλος της ΠΑΔΕ «Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση Μ.Μ.Ε»

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Κοντιλιέρη και έχουν ένα γιο.

 

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας