Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Παραγιουδάκης Κωνσταντίνος


GEORGOPOYLOY ELENI

Ο Κωνσταντίνος Παραγιουδάκης γεννήθηκε το 1984 στην Ιταλία και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι γιος του Στρατηγού Μανούσου Παραγιουδάκη από το Χρωμοναστήρι Ρεθύμνου, επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, γνωστού μεταξύ άλλων για τον αγώνα του κατά του Γερμανού καθηγητή Ρίχτερ, ο οποίος με βιβλίο του κατασυκοφαντούσε την Κρητική αντίσταση και τους Κρητικούς Αγώνες κατά των Γερμανών κατακτητών.

Παρόλο που έχει μεγαλώσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού λόγω του επαγγέλματος του πατέρα του και κατοικεί πλέον μόνιμα στην Αθήνα, διατηρεί τεράστια αγάπη για την Κρήτη και τις παραδόσεις της και επισκέπτεται το νησί πολύ συχνά. Παράλληλα, παρακολουθεί ανελλιπώς τα κρητικά δρώμενα και συμμετέχει σε κρητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Αττική.

Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.


Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας επί σειρά ετών, χειριζόμενος κυρίως υποθέσεις Αστικού, Διοικητικού, Ποινικού, Ευρωπαϊκού Δικαίου.


Περαιτέρω, είναι Νομικός Σύμβουλος στην «Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών», στο Σύλλογο «Κιβωτός Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων», στο Σύλλογο Γυναικών Γλυφάδας κατά του Καρκίνου του Μαστού «Μαζί για τη Ζωή», ενώ είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών.

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας