Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Θεοδωράκης Σπυρίδων


tietorakis spiridon 

Ο Σπύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε στην Αθήνα (1961) και έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα και διετέλεσε Διευθυντής Καταστημάτων στον Ν. Αττικής. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.
Έχει χόμπι την φωτογραφία και από το 1999 φωτογραφίες του δημοσιεύονται στο μηνιαίο περιοδικό ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ [περιοδικό για τη Ναυτιλία], στο όποιο αργότερα άρχισε να αρθρογραφεί, με θέματα ιστορικά (έρευνα), συνεντεύξεις, οδοιπορικά, παρουσίαση γεγονότων, αποστολές κ.ά.


Έχει πραγματοποίηση μία ατομική έκθεση φωτογραφίας (1990) ενώ έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και σε διαγωνισμούς φωτογραφίας σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης από το 2012, άρθρα του δημοσιεύονται στην εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ και πιο πρόσφατα στο nautilia.gr


Τα έτη 2012 και 2013 συμμετείχε με φωτογραφίες του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις: ΗΜΕΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, που διοργανώνει ο “Σύλλογος κάτοικων Παλιάς πόλης Ρεθύμνου”
Το 2013 ξεκίνησε δική του εκπομπή, στο σταθμό ΚΡΗΤΗ 87,5 fm (Αθήνα), ως ραδιοφωνικός παραγωγός.


Κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο το 2017, με τίτλο: Με άρωμα Κρήτης. “δώδεκα στιγμές, σαν ιστορήματα”
Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (Μάρτιος 2018), συμμετείχε ως εισηγητής στο κύκλο: Κρητικός κλήρος στην Ιστορία της Κρήτης.
Είναι μέλος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε. (Πα.Δ.Ε Μ.Μ.Ε.)

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Γραφιστικής [ΧΕΝ] και Δημιουργικής Γραφής [Μικρό Πολυτεχνείο]. Άλλα χόμπι, γραφιστική και ιστιοπλοΐα.

 

 

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας