Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Καραβιτάκη Μαριλένα


karavitaki marilena 2

Η Μαριλένα Καραβιτάκη γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, με καταγωγή από τα Ποντικιανά του δήμου Πλατανιά Χανίων. Σπούδασε Φαρμακευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο ειδικευόμενη στην Κλινική Φαρμακευτική. Τώρα εργάζεται ως Κλινικός Φαρμακοποιός και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι συνεργάτης της εφημερίδας Κρητικά Νέα και αρθογραφεί για θέματα που αφορούν την υγεία και την κρητική διατροφή.
Η ενασχόλησή της με τον πολιτισμό ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία με την πολυετή συμμετοχή της στην Παιδική Χορωδία Τυπάλδου και τη συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και όχι μόνο, και συνεχίστηκε στα φοιτητικά της χρόνια με τη συμμετοχή της στη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη συγγραφή θεατρικών έργων, την εκμάθηση κρητικών και όχι μόνο παραδοσιακών χορών.
Βασική αιτία για την υποψηφιότητά της για το ΔΣ της Παγκρητίου Ενώσεως αποτέλεσε η διαπίστωση της αγάπης, του ενδιαφέροντος, του μερακιού και του πάθους των Νέων Κρητών της Αθήνας για τον πολιτισμό και τον τόπο τους σε αντιδιαστολή με την άγνοιά τους για την ύπαρξη της ιστορικής Παγκρητίου Ενώσεως της οποίας το όνομα και οι δραστηριότητες ηχούσαν στα αυτιά της σε όλη την παιδική της ηλικία. Στόχος της είναι η Παγκρήτιος να αποτελέσει ξανά για τα παιδιά, τους νέους και όλους τους Κρήτες της Αττικής φάρο πολιτισμού που θα τους «ταξιδεύει» πάντα στην Κρήτη.

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας