Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Καστρινάκη Αθηνά


kastrinaki athna 2

 ΑΘΗΝΑ Γ. ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ

Γεννήθηκε στα Χανιά. Κατάγεται από το Στύλο Αποκορώνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πατέρας της, Γιώργος Καστρινάκης. 

Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις. Δουλεύει ως δημοσιογράφος και είναι επικεφαλής του εκπαιδευτικού ρεπορτάζ στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Επίσης, έχει δίπλωμα μονωδίας (είναι μέτζο-σοπράνο) και συνεργάζεται ως σολίστ με την Εθνική Λυρική Σκηνή, αλλά και με ορχήστρες, όπως η Καμεράτα και η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, με εμφανίσεις στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το θέατρο Ολύμπια, καθώς επίσης και στις νέες εγκαταστάσεις της Λυρικής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Κατεβαίνει υποψήφια με την Παγκρήτιο Αναγέννηση στο νομό Χανίων, με γνώμονα την πεποίθηση ότι η Παγκρήτιος Ένωση μπορεί να παίξει ξανά σημαίνοντα ρόλο στην πολιτιστική ζωή της πρωτεύουσας και να ανακτήσει την αποδοχή όλων των Κρητών --και μη-- μέσα από την ενότητα του κρητικού στοιχείου. Με δέσμευση, τη στάση ευθύνης και το σεβασμό απέναντι στην Ιστορία, τον Πολιτισμό και τις Αξίες που πρεσβεύει η Κρήτη.

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας