Υποστηρικτές

Ακολουθήστε μας

Join us Fcebook

Video

Πανταλάκη Ιωάννα


PANTALAKI IOANNA

Πανταλάκη Ιωάννα

Γεννήθηκα στην Κρήτη.
Είμαι κόρη εκπαιδευτικού, πέμπτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας, παντρεμένη εδώ και 35 χρόνια με τον πρωταθλητή κλασικού αθλητισμού, καθηγητή-προπονητή στην Ελληνική Αστυνομία, Κώστα Ανδριανόπουλο που έχει λατρέψει την Κρήτη ως ιδιαίτερη πατρίδα του και διδάσκει τους χορούς της επί 24 χρόνια ,αφιερώνοντας τα καλοκαιρινά απογεύματα σε δωρεάν διδασκαλία Κρητικών χορών σε συνεργασία με τους συλλόγους του χωριού μου Ροδιά Μαλεβυζίου (εφέτος τους παρουσίασε στην εκδήλωση για το ρεκόρ γκίνες μπάρας σαπουνιού,1170 μέτρων).
Έχω ένα γιο 34 ετών τον Γεώργιο,παντρεμένο με την Αναστασία Αποστολοπούλου με την οποία απέκτησε δύο κοριτσάκια πέντε και τεσσάρων ετών σήμερα ,πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ και μια κόρη 29 ετών τη Χρυσή-Νίκη,πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ . Και τα δύο μου παιδιά είναι δάσκαλοι παραδοσιακών χορών με ειδικότητα από τα Πανεπιστήμιά τους και με πτυχιακή εργασία τους χορούς της Κρήτης, με άριστα !

Από πολύ νωρίς, συμμετείχα στα κοινά, έχοντας, πάντα θέση στα μαθητικά συμβούλια, αλλά και ενεργό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα,όπως στη δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου στη Ροδιά Μαλεβυζίου, το χωριό όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα ,το χωριό όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου Νικόλαος Πανταλάκης ,οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου!
Ερχόμενη στο Περιστέρι πριν 35 χρόνια έφερα μαζί μου και την ανάγκη για δημιουργία, η οποία με έκανε να δηλώνω πάντοτε παρούσα στα κοινά,με την ενεργή συμμετοχή μου σε φορείς και συλλόγους, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Δραστηριοποιούμαι-Συμμετέχω:

Στον αθλητισμό
• Κριτής κλασικού αθλητισμού (στίβου) από το 1993 με συμμετοχή, από το ΣΕΓΑΣ, σε εθνικά και βαλκανικά πρωταθλήματα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου το 1997, καθώς και στους παραολυμπιακούς <<ΑΘΗΝΑ 2004>>.
• Εθελόντρια στις τελετές Έναρξης-Λήξης των Ολυμπιακών αγώνων <<ΑΘΗΝΑ 2004>>.
• Αθλήτρια σκοποβολής στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο από το 1982.
• Μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Σ.'΄ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΄΄ (αθλητικός,πολιτιστικός σύλλογος), από το 1998 μέχρι σήμερα.

Στους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους
• Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών (το τριτοβάθμιο όργανο της Κρήτης):
Μέλος του Δ.Σ. στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών στη θέση του Κοσμήτορα από το 2008-2011.
Α΄ αναπληρωματική στο Δ.Σ. μετά την ίδρυση και τις εκλογές του 2005 και μέχρι το 2008.
• Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.
Μέλος του Δ.Σ. από το 2000-2009.
Υπεύθυνη στους Κρητικούς χορούς για τις τελετές των Ολυμπιακών Αγώνων <<ΑΘΗΝΑ 2004>> εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.
• Αδελφότης Κρητών Περιστερίου:Μέλος και π. Μέλος στο Δ.Σ.
• Σύλλογος Ροδιανών Κρήτης Αθηνών-Πειραιά: Αντιπρόεδρος από το 1991.
• Σύλλογος Μεσσηνίων Δυτ. Αθήνας: Μέλος

Στο Γονεϊκό Κίνημα από το 1999 έως το 2006.
• Π. Γενική Γραμματέας και π. Ταμίας του Δ.Σ. της μεγαλύτερης Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών της Ελλάδας,αυτής του Δήμου Περιστερίου.
• Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Νομαρχιακού Διαμερίσματος Αθήνας, π. Εκλεγμένη αντιπρόσωπος.
• Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Περιστερίου.
14ο Δημοτικό Σχολείο π. πρόεδρος
5ο Γυμνάσιο π. αντιπρόεδρος
8ο Ενιαίο Λύκειο π.πρόεδρος
• Σχολική Επιτροπή 6ου και 14ου Δημ. Σχ. & 5ου και 20ου Γυμν. & 5ου, 12ου, 6ου, 8ου, Ε. Λυκ. π. Μέλος.

Ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου το 1998,2002 και 2006:
εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης ΣΥΔΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θεόδωρο Δημητρακόπουλο συμμετέχω το 1998-2002 στη Σχολική Επιτροπή του 6ου και 8ου Γυμν. ως Πρόεδρος και εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης Δύναμη Ανανέωσης και Δημιουργίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Λαλένη στη Σχολική Επιτροπή του 12ου Γυμν. ως Πρόεδρος το 2002-2006 και στη Σχολική Επιτροπή του 4ου Γυμν. και Νυχτερινού Λυκείου Περιστερίου ως Αντιπρόεδρος και ως μέλος στο Δ.Σ. του Ν.Π. Κέντρου Φροντίδας Οικογένειας του Δήμου Περιστερίου από το 2006-2011.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ο Ιωάννης Σγουρός,αναδεικνύεται ως ο πρώτος Καλλικρατικός Περιφερειάρχης Αττικής και διεκδικώντας στο ψηφοδέλτιό του την ψήφο των δημοτών του Δυτικού Τομέα Αθηνών για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ,εκλέγομαι Περιφερειακή Σύμβουλος .
Ως Περιφερειακή Σύμβουλος εκλέγομαι από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής,καθώς και της Μητροπολιτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής.
Ορίζομαι μέλος του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του Δήμου Περιστερίου (ΚΕΠΕΝ),στο οποίο εκλέγομαι Αντιπρόεδρος.
Ορίζομαι μέλος σε Επιτροπές παρακολούθησης προγραμματικών συμβάσεων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Συμμετέχω ενεργά,με χαρά ,είμαι παρούσα ανελλιπώς και η παρουσία μου στα κοινά συνεχίζεται με τη χορευτική ομάδα ''ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ'' που μου δίνει την ευκαιρία με την οικογένειά μου ,τους χορευτές και τα μέλη της ομάδας μας να εκφράσουμε την αγάπη-λατρεία για την Ελλάδα και ιδιαίτερα την ΚΡΗΤΗ και όσους τηρούν τη στάση ζωής που σκοπό έχει να υπηρετήσει το καλό της και να τροφοδοτήσει την παράδοση που αντιστέκεται στις καινούργιες μορφές και συνθήκες ζωής που επιβάλλονται !

Όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα αλλά και με διαπίστωση πολλών εξ ημών ,η Παγκρήτιος αντιμετωπίζει πολλά λειτουργικά προβλήματα και δεν αποτελεί πλέον την έκφραση του Κρητικού Πολιτιστικού Κινήματος στην Αττική και όχι μόνο ! Το να ανακτήσουμε και να διασφαλίσουμε τη θέση που της ανήκει είναι ευθύνη και κάθε Κρητικοπούλας και κάθε Κρητικού που οι διαδικασίες του επέτρεψαν να έχει δικαίωμα να εκφραστεί με την ψήφο του στις εκλογές της 18ης Νοεμβρίου 2018 !
Με εμπειρία ,ευθύνη και αγάπη για την Κρήτη θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας και ζητώ την ψήφο σας στο νομό Χανίων τον τόπο που γεννήθηκαν οι παππούδες ,οι γιαγιάδες και η Μητέρα μου Χρυσή Πανταλάκη-Παπαμαρκάκη(Σκάφη Σελίνου),με υποψήφιο Πρόεδρο τον Στέλλιο Παλάσσαρο ,(άξιο π.Πρόεδρο της Κρητικής Εστίας ,κάνοντάς την με κοινοτικούς πόρους το αξιοπρεπές Ίδρυμα στέγασης των Κρητών φοιτητών) ο οποίος έχει ως μόνη φιλοδοξία την Αναγέννηση της Παγκρητίου ,καλώντας σας να συστρατευτούμε και να τον εκλέξουμε νικητή και μετά τις 18 Νοεμβρίου η Παγκρήτιος να ανακτήσει τη θέση που της ανήκει ως η Πολιτιστική και Πνευματική φωνή της Κρήτης στην Αττική ,όλη την Ελλάδα ,αλλά και όλο τον κόσμο !
Με εκτίμηση
Πανταλάκη -Ανδριανοπούλου Ιωάννα
Τηλέφωνο επικοινωνίας :6977508503
fb :Ιωάννα Πανταλάκη-Ανδριανοπούλου

Video

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας